Massage typer

Mennesket har i århundreder intuitivt forstået, at hænders berøring af kroppen kan fremkalde dybe ændringer i krop og sjæl. Længe før man blev afhængig af medikamenter og højt udviklet teknologi til sygdomsbekæmpelse, anvendte man massage til at helbrede både fysiske og sjælelige lidelser ofte sammen med urter og planteudtræk.

Massage har en stor positiv virkning på muskulaturen samt kroppens bløde væv. Massage hjælper til med at fjerne spændinger og give muskler smidighed igen, forbedre blodcirkulationen og hjælper således blodkarsystemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler og væv samt de indre organer.

 

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage på de enkelte muskler, deres udspring og hæfte. Massagen skaber en balance i kroppens muskler, organer, kredsløb og immunforsvar, og virker smertelindrende selv på ømme og overbelastede muskler. Den fysiurgiske massage er bygget op på et grundlag af en række forudsætninger. Kroppen består af energi, som kan mærkes via massage. Energiopbygningen sker gennem åndedrættet og stofskiftet. Massagen fremmer afspændingsprocessen, og den indre harmoni samt hjælper kroppen til at helbrede sig selv

 

wellness Massage

 

Denne massage er rolig, nærværende og med lange strøg. Alle sanseceller i huden afspændes. Musklerne afspændes.

Massagen påvirker centralnervesystemet og kroppen danner naturlige smertelindrende stoffer, som giver en følelse af dyb afspænding og velvære.

wellness massage er massage af hele kroppen, hvor også yderpunkterne masseres. (hovedbund, ansigt, hænder, fødder)

Det bliver også kaldt healingmassage.

 

Shiatsu er en japansk massageform der har vundet stor fremgang i vesten.

Massagen er meget velegnet til flere forskellige symptomer, bla: Muskulære spændinger og smerter, ledsmerter, stress, angst og depression, menstruations smerter, lavt immunforsvar og dårligt blodomløb.

 

Massagen foregår på briks, modtageren er enten iført løstsiddende tøj eller undertøj, alt efter behandling og modtagerens ønsker.

Behandlingen er en blid men dybtgående massage / akupressur tryk

 

 

BANK