Hypnose

Hvad er hypnose?

 

Hypnose er et redskab…

- der hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at løse problemer, bryde negative vaner og mønstre – og indfri dine mål i livet

 

Man har kendt til hypnose i mange år, selv Freud har beskæftiget sig med hvordan hypnose kan påvirke det underbevidste sind.

HYPNOSE ER EN TILSTAND, OG HYPNOTERAPI ER EN METODE.

Ordet "hypnose" stammer fra den græske søvngud "Hypnos". Hypnose har dog intet med søvn at gøre, men er en afslapningstilstand der kan sammenlignes med "at falde i staver".

Når du opsøger din hypnotisør, vil denne bringe dig i denne tilstand, og derfra anvende hypnoterapeutiske metoder for at få løst dit problem. En behandling varer ca 1.5 time, og der skal oftest et par behandlinger til. Mange mennesker bruger os også som en slags coach.

 

Mennesker er påvirkelige. Vi bliver påvirket alle steder, hele døgnet, hele livet. Disse påvirkninger gør os til dem vi er, De sætter sig i vores følelser, og vores følelser skaber vores adfærd. Vores adfærd har konsekvenser.

Hvis vores adfærd f.eks. er, at spise mange kager eller meget slik, så bliver konsekvensen at vi bliver overvægtige.

Hypnose der anvendes rigtigt, går direkte til følelserne, påvirker følelserne, sådan at de f.eks. bliver mere tiltrukket af frugt & grønt og lysten til at slanke sig.

Hypnose påvirker følelser der igen ændrer adfærd og vaner, og derfor "adfærdsregulerer" dig ind på den vej du ønsker.

Din hypnotisør er uddannet i hypnoseterapi, og har de værktøjer der skal til, fuldstændig som en låsesmed der har nøglen til præcis det rum, der hvor du gerne vil ind. Det kan være "det røgfri rum", "slanke rummet", "afslapningsrummet", "glædes rummet" eller "friheds-rummet"

 

BANK